Workshop 'wat je gezicht laat zien'

Wat houdt de workshop in?
Iedereen is anders. En dat is maar goed ook. Ons uiterlijk, ons gedrag; we kregen het van onze ouders mee, het zit in onze genen. De een is lang, de ander klein. Een lange neus, een brede kin, kleine of grote ogen. We zijn allemaal uniek. Bijzonder toch?

Uniek is ook onze reactie op mensen, situaties en emoties. Waar de een rustig blijft, raakt de ander in paniek. Is de een introvert en verlegen, de ander stapt overal meteen op af. Wist je dat deze reacties ook af te lezen zijn uit je lichaamsbouw en gezichtsstructuur?

In de workshop gaan we aan de slag met verschillende gezichtsstructuren. Welke zijn dat en wat betekenen ze? Als je kunt herkennen welke structuren er zijn, dan geeft dat veel inzicht. Je leert het gedrag van de ander -en jezelf!- beter begrijpen en kunt zelf de beste manier van reageren kiezen. Dat kan heel prettig zijn in je werk, zeker als je veel met mensen werkt, en/of je privéleven.

In de workshop 'Wat je gezicht laat zien' leer je:
* Structuren herkennen, bij jezelf en de ander
* Wie je zelf werkelijk bent, zonder dat je een rol hoeft te spelen
* anderen en jezelf makkelijker begrijpen

Voor wie?
Iedereen die geïnteresseerd is in dit onderwerp. Specifieke voorkennis is niet nodig. De workshop is met name ook interessant voor iedereen die veel met mensen omgaat, bijvoorbeeld in onderwijs of zorg.

Wanneer?
Er is voor 2020 nog geen datum bekend. Mail me indien je interesse hebt.
Van 10:00 uur tot 16:00 uur
De workshop gaat door vanaf 4 deelnemers. Totale groepsgrootte is 6 personen.

Prijs:
€ 125,00 incl. 21% btw.

incl. lunch, reader, koffie/thee

Waar?

De workshop zal bij mij thuis plaatsvinden.

Meld je aan via: ellen.joziasse@gmail.com