Voorstellen

Aangenaam  

Foto van Ellen in haar praktijk

Mijn naam is Ellen Joziasse-Boogaard. Ik woon met mijn man in Koudekerke. In Koudekerke is mijn praktijk gevestigd, waar ik met veel plezier kinderen en volwassenen coach en hen help om meer grip op het leven te krijgen. Ik ga hierbij altijd uit van de mogelijkheden die mijn cliënten hebben. 

Toegepaste kinesiologie

In 2003 ben ik cursussen en trainingen toegepaste kinesiologie gaan volgen bij Addy Huisman-van den Ameele. Zij is bij velen op Walcheren en Zeeuws-Vlaanderen bekend van 't Strange in Zoutelande. Toegepaste Kinesiologie is een hele veilige methode waar ik prachtige resultaten mee boek.

Gecertificeerd begeleider bij verlies en rouw 

Om volwassenen of kinderen die in een rouwproces zitten beter te kunnen ondersteunen en begeleiden, volgde ik in 2012/2013 de jaaropleiding rouwbegeleiding van Buro Nazorg in Zwolle. De specifieke vaardigheden voor rouwbegeleiding combineer ik eventueel met de technieken uit de toegepaste kinesiologie en coaching.

PSBK

Een studie voor zorgprofessionals die willen voldoen aan de opleidingsrichtijnen van PLATO. Door het behalen van dit diploma worden de consulten vergoed via de aanvullende zorgverzekering.

PSBK staat voor Psyco Sociale Basiskennis. Deze studie heb ik succesvol afgerond. 

Reiki

Opleiding l opleiding ll en opleiding lll a. (111 a betekend dat ik Master ben maar het niet mag aanbieden als cursus).
Reiki wordt soms ingezet bij de correcties die nodig zijn vanuit de toegepaste kinesiologie. Het is energie die je lichaam helpt met het zelfgenezend vermogen.