Personal Power Plus©

Kleuren vertellen je meer over je dan je denkt en ze helpen je bestaande blokkades in je leven weg te nemen. Personal Power Plus© is een praktische methode waarmee ik je inzicht geef in jouw persoonlijkheid door middel van kleuren en de 4 elementen. Dit inzicht zorgt ervoor dat je jouw sterke en mindere eigenschappen in balans brengt. Daardoor neem je makkelijker beslissingen en weet je wat goed voor jou is. Wat niet meer bij je past kun je makkelijker loslaten en dat geeft je ruimte en nieuwe energie.

Wat is Personal Power Plus©?

Een unieke methode die gebruikmaakt van kleuren in combinatie met de 4 elementen water, aarde, vuur en lucht. Een persoonlijkheidstest met rapportage op papier, persoonlijke uitleg en begeleiding en een praktische toolkit om zelf te gebruiken.

Hoe werkt Personal Power Plus©?

Voor wie is Personal Power Plus©?

Voor iedereen die op zoek is naar inzicht in zijn of haar kracht, talenten, drijfveren en de manier waarop jij resultaten wilt bereiken. Je wilt meer laten zien wie je bent en wat je wilt. Zodat je leeft vanuit je eigen kracht en makkelijker keuzes maakt die bij jou passen. Daarmee maak je het verschil voor jezelf en anderen. Dat je volledig jezelf kunt zijn, geeft rust en duidelijkheid. 

Bij welke keuzes helpt Personal Power Plus©?

Bij vrijwel alles waar je in een mensenleven mee te maken krijgt. Studie- en beroepskeuze, relaties, imago en kledingkeuze, inrichting van je huis, hobby’s, persoonlijke groei, idealen en vrijwilligerswerk. 

Wil jij ook een lichter leven en meer energie?

Op vrijdagochtend 6 en zaterdagmiddag 7 november 2020 ben je welkom op de Powerdag. In een sessie van tweeënhalf uur gaan we aan de slag met jouw sterke punten en hoe je daar meer de nadruk legt. Een inspirerende ochtend of middag vol inzichten waarin we jouw kracht in beeld brengen. Uiteraard zorg ik voor koffie, thee en iets lekkers. Jouw investering in de Powerdag is
€ 150,- inclusief btw. Om iedereen zoveel mogelijk persoonlijke aandacht te geven en veiligheid omtrent Covid-19 is er slechts plaats voor 3 personen. Wil je een persoonlijke sessie, dan is de investering € 165,- inclusief btw. Aanmelden via <e-mail> of 06-22795733, vermeld of je voor de vrijdagochtend of de zaterdagmiddag kiest. Aanmelden uiterlijk 16 oktober in verband met de rapportage die ik maak nadat je de online vragenlijst hebt ingevuld.

Powerdag workshops

Vrijdag 6 november 2020 van 09:30 – 12:00 uur

Zaterdag 7 november 2020 van 13:30 – 16:00 uur

Locatie: Couburgstraat 17, Koudekerke. Wees er snel bij want vol = vol. Uiteraard mag je in overleg ook een individuele sessie boeken. Heb je nog vragen? Mail of bel me dan.